24/7 Supersnel hulp met uw
sloten en inbraakschade.

In Almere, Hilversum, Utrecht,
Amersfoort en alles daartussen!

Bel nu: 036 522 50 94

Sleutels bijmaken

Sleutels

Wij kunnen alle type sleutels maken en hebben meer dan 3000 soorten op voorraad. Wij leveren o.a. huissleutels, kastsleutels, kluissleutels en autosleutels. Het assortiment is zo uitgebreid dat het onmogelijk is om hier alle soorten te tonen.

 

Sleutels bijmakenHuissleutels

Het bekendste merk huissleutels is natuurlijk Buva, maar daarnaast zijn er nog vele andere merken. Niet gecertificeerde huissleutels kunnen we naslijpen van een voorbeeldsleutel of via een computergestuurde sleutelmachine indien u een sleutelnummer weet. Bij gecertificeerde sleutels en bijbehorend slot hebt u altijd het bijbehorende certificaat nodig indien u sleutels wilt nabestellen. 

                                        Autosleutels

Sleutels

Oude autosleutels kunnen wij kopieren vanaf voorbeeld. Vanaf 1995 zijn diverse auto- en motorfabrikanten gestart met het monteren van startonderbrekers die met de bijbehorende contaktsleutel geactiveerd wordt. In de sleutel is een transponder gemonteerd, waarvan de elektronische code correspondeert met
de startonderbreker van de auto of motorfiets. Wij kunnen deze sleutels helaas nog niet maken.


Sleutels Kast, bureau of kamerdeur sleutels

Wij leveren kast, bureau of kamerdeursleutels van de bekende merken zoals:Anker, Eurolock, etc.

 

  Kluissleutels

sleutelsOm een kluis te kunnen openen heeft u meestal minimaal een kluissleutel nodig of een cijfercombinatie of beide. Het hoofdslot van een kluis is vaak een klavierslot met aan beide kanten van de sleutelsteel een 'baard', vandaar de naam 'dubbelbaard kluissleutel'. Het aantal klavieren en de pasprecisie van vele onderdelen in een slot bepalen de veiligheid van het dubbelbaard kluisslot. Vaak vindt je kluissloten met een dubbelbaard kluissleutel met 6 à 8 klavieren die op elkaar liggen. Je komt ook kluizen tegen met kluissloten met 12 of wel 20 klavieren. Dubbelbaard kluissleutels zijn er in zowel dopsleutels (massieve steel) als pijpsleutels (holle steel). 

Ook heeft slotenmaker van Cleef een groot assortiment sloten, deze vindt u op de pagina sloten.

     

     


Werkgebied