24/7 Supersnel hulp met uw
sloten en inbraakschade.

In Almere, Hilversum, Utrecht,
Amersfoort en alles daartussen!

Bel nu: 036 522 50 94

Deurbeslag

Deurbeslag-SKGOok voor deurbeslag zit u bij van Cleef slotenmakers op het juiste adres. Wij leveren het deurbeslag van verschillende merken zoals Mandelli, Hardbrass en entra. Het deurbeslag wat wij leveren in voor zowel buitendeuren als binnendeuren. Het deurbeslag aan de buitenzijde van uw woning is erg belangrijk. Kiest u voor de juiste producten kan dit tot wel 90% kans op inbraak verkleinen.

Naast Inbraakpreventie moet het deurbeslag natuurlijk aansluiten bij de stijl van uw voordeur en woning. U kunt moeilijk een super strakke design deurklink op de voordeur zetten van een monumentale boerderij of een ouderwetse deurklink op een design nieuwbouwwoning.

 

Deurklinken

deurbeslagVan Cleef slotenmakers lever een breed assortiment deurklinken en deurknoppen. Wij leveren de deurklinken van verschillende merken. Wij hebben keuze uit wel honderden klinken en deurknoppen. (Wij hebben deze niet allemaal op voorraad in sommige gevallen moeten deze besteld worden).

Zoekt u een nieuwe klink voor uw voordeur? Neem dan contact op met van Cleef slotenmakers via telefoonnummer 036 855 82 94.

 

Nieuwe deurklink laten plaatsen?

Wilt u een nieuwe deurklink laten plaatsen? Dan kunt u hiervoor van Cleef slotenmakers bellen op telefoonnummer 036 855 82 94.Wij komen naar u toe om de nieuwe klink of het deurbeslag te monteren. Dit kan als u zelf al in bezit bent van een nieuwe deurklink of beslag. Als u deze nog niet heeft kunnen wij u deze uiteraard ook leveren.

 

Hieronder vind u het werkgebied van onze slotenmakers service.

Slotenmaker Almere Slotenmaker Nijkerk
Slotenmaker Harderwijk Slotenmaker De Bilt
Slotenmaker Amersfoort Slotenmaker Nunspeet
Slotenmaker Huizen Slotenmaker Den Dolder
Slotenmaker Baarn Slotenmaker Putten
Slotenmaker Hulshorst Slotenmaker Dronten 
Slotenmaker Biddinghuizen Slotenmaker Soest
Slotenmaker Lelystad Slotenmaker Eemnes
Slotenmaker Bilthoven Slotenmaker Utrecht
Slotenmaker Naarden Slotenmaker Elburg
Slotenmaker Blaricum Slotenmaker Zeewolde
Slotenmaker Naarden vesting Slotenmaker Ermelo
Slotenmaker Bussum Slotenmaker Zeist
Slotenmaker Hilversum Slotenmaker Groningen

     

     


Werkgebied