Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Over ons

Van Cleef Beveiliging bestaat sinds 1996 en is gevestigd in Zeewolde . Al jarenlange hebben wij ervaring in de sloten- en glasservice. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij zijn werkzaam in de regio Almere, Hilversum, Utrecht, Amersfoort en alles daartussen. Wanneer u op zoekt bent naar een betrouwbare specialist voor het leveren en plaatsen van hang en sluitwerk in uw huis, kantoor of bedrijf dan bent u bij ons aan het goede adres.

Slotenmaker met het politie keurmerk

Wij hebben het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Met dit keurmerk weet u zeker dat u 95% minder kans hebt op inbraak. Door middel van het laten aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk kunt u het risico van inbraak aanzienlijk verminderen.

24 uur slotenservice

Wij hebben een 24-uurservice voor:

Noodreparaties na een inbraak
Na het ontdekken van een inbraak zal u in eerste instantie de politie bellen en de inbraak melden. Meestal sluit de betreffende deur of het raam niet meer. De politie zal u vragen of u zelf iemand weet die de noodreparatie uit kan voeren of dat zij zelf iemand moeten laten komen. U weet nu dus dat v Cleef Beveiliging u vakkundig kan bijstaan in geval van nood.

Mocht u zelf niet de inbraak constateren dan zal de politie contact zoeken met een Politie Keurmerk Veilig Wonen Erkend bedrijf met een 24-uurservice om een noodreparatie na inbraak uit te voeren. Zij treden dan op namens de eigenaar van het pand om meer schade te voorkomen (denkt u hierbij aan stormschade, het binnendringen van de woning door een toevallige passant, etc. ).

Wij worden al lange tijd ingeschakeld door een landelijk dekkend netwerk om de gevolgen van de inbraakschade op te lossen.
v Cleef Beveiliging werkt ook uit naam van verschillende 24-uursservice bedrijven welke deze diensten verzorgt voor veel woningbouwverenigingen.

Noodopeningen
Noodopeningen zijn openingen van deuren of ramen nadat u zichzelf heeft buitengesloten of u uw sleutels bent verloren/kwijtgeraakt. Bij noodopeningen openen wij veelal zonder schade (anders dan het sluitwerk) uw woning.

Bij een noodopening is legitimatie verplicht (anders zou een vreemde uw woning kunnen binnen gaan omdat wij hem geholpen hebben binnen te komen!).

hoppe nemef lips dom