Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Diensten

Uw huissleutel binnen laten liggen? Nieuw slot nodig? Inbraakschade? Of uw huis beter beveiligen? U kunt voor allerlei slotenmaker werkzaamheden bij ons terecht.  Bel onze 24 uur slotenservice 036 522 50 94 en we staan u graag ter woord.  Ook in het weekend en op feestdagen kunt u ons bereiken.

Buitengesloten

Het overkomt iedereen wel eens. Voor een dichte deur terwijl de sleutel nog in huis ligt. Wij openen u deur, gegarandeerd zonder schade aan uw voordeur, mits legitimatie aanwezig is. Heeft u zichzelf buitengesloten? Bel dan ons 24/7 Spoednummer 036 522 50 94

veilige-sloten

Nieuw slot nodig

Is uw huidige slot defect en kan deze niet meer gerepareerd worden, heeft u uw laatste sleutel verloren en is hierdoor een slot niet meer te redden? Of misschien is er wel bij u ingebroken en hebben de criminelen uw oude slot volledig vernield… In al deze of andere gevallen dat een slot van uw voordeur, achterdeur of misschien wel een tussendeur vervangen moet worden bent u bij van Cleef

slotenmakers op het juiste adres.

Inbraakschade

Schade door inbraak? Wij repareren de inbraakschade en kunnen uw woning optimaal beveiligen. Wij hebben het politie keurmerk veilig wonen. Met dit keurmerk weet u zeker dat u 95% minder kans hebt op inbraak. Door middel van het laten aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk kunt u het risico van inbraak aanzienlijk verminderen.

Voordelen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

  • De kans op een geslaagde inbraak neemt af met ongeveer 95%.
  • De meeste verzekeraars geven korting op de premies van uw inboedelverzekering.
  • U voelt zich veilig in uw huis.

Lees meer over het Politiekeurmerk op: www.politiekeurmerk.nl

Uw huis beveiligen?

Wilt u een beveiligingsplan laten maken volgens de voorwaarden van het
Politie Keurmerk Veilig Wonen? Neem dan contact met ons op.

Waarom Beveiligen?

Waar en hoe men ook woont het maakt niet uit, er wordt in elk type woning ingebroken. Het gaat de inbrekers met name om kleine, goed te verkopen spullen zoals bankpasjes, legitimatie, geld, mobiele telefoons, cd’s, sieraden en autosleutels. Ze gaan ervan uit dat men dit tegenwoordig in elke woning vindt. Veel mensen gaan er daarom onterecht vanuit, dat er bij hen niets te halen valt en dus de kans op een inbraak te verwaarlozen is. Niets is minder waar

Hoe beveiligen?

Hang en sluitwerk
Iedereen wil graag zichzelf en zijn gezin een veilig gevoel geven. Met alle gebeurtenissen vandaag de dag is beveiliging geen overbodige luxe. Beveiliging begint bij goed hang en sluitwerk, van veiligheidsbeslag tot extra sloten.

Van Cleef beveiliging kan u op het gebied van sloten alle soorten leveren zodat uw woning zeker goed beveiligd is tegen de huidige methodes van inbreken.

Cilinders
De kwaliteit van een cilinder is doorslaggevend. Onze oplossingen, mechanisch en elektronisch, kennen een lange levensduur en hoge weerstand bij inbraak. De cilinders die wij u kunnen leveren verschillen van 1 enkele cilinder tot een uitgebreid sluitplan met alle andere varianten ertussen.

Een alarmsysteem
Ook een alarmsysteem verhindert niet dat ze bij u binnenkomen. Toch is het een efficiënte manier van beveiligen. Om te begrijpen wat het effect van een alarmsysteem, is moeten we ons verplaatsen in de gedachte van de inbrekers. Zij zijn het die we willen beïnvloeden om wat anders te gaan doen.

alarm-sensor

Op het moment dat de inbrekers uw woning betreden, gaat onmiddellijk het alarm in werking. De inbrekers beseffen dat de kans groot is dat zij, terwijl zij al het werk nog moeten doen, geconfronteerd worden met óf de bewoners, óf de buren, óf de politie. Feit is dat ze niet weten wat ze te wachten staat. Een ding weten ze echter wel, … het is voor hen veel gemakkelijker om twee straten verder onopvallend hun slag te slaan.

Wat voor alarmsysteem?
Bekabeld: Een bekabeld alarmsysteem (met bedrading door het gehele pand) is een goede oplossing voor een bedrijf. De eerste werknemer komt ’s ochtends binnen en zet het alarm uit door een pincode in te toetsen op een kastje gemonteerd bij de ingang. Overdag hoeft het alarm niet geactiveerd te worden, omdat alle medewerkers aanwezig zijn. Aan het eind van de dag toetst de laatste medewerker het alarm weer in de actieve stand. Eenvoudig en effectief.

Draadloos: Een draadloos systeem zorgt er voor dat het beveiligen als het ware vanzelf gaat. Je hoeft er eigenlijk niet meer over na te denken. Middels de kleine afstandsbediening kun je vanaf elke plek (binnen een straal van ca. 10 meter) eenvoudig het gehele huis, of delen van het huis beveiligen. Terwijl je naar buiten loopt en de deur net achter je dicht hebt getrokken een druk op de knop en klaar is Kees. Ook bij thuiskomst, wanneer je de sleutels toch al bij de hand hebt een druk op de knop. En bij het naar bed gaan, als je goed en wel lekker in bed ligt een druk op de knop.

Een kluis biedt meerwaarde bij inbraak

De meeste inbraken worden gepleegd in enkele minuten. In deze situatie biedt zelfs een klein kluisje als de Comfort Safe veelal voldoende bescherming, Bekijk ook onze pagina die gaat over de kluizen.

hoppe nemef lips dom