Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Kluizen

grote-kluisWij verkopen verschillende soorten kluizen en safes, onder andere brandwerende of inbraak werende kluizen, datasafes, archiefkasten, afroomkluizen of brandkasten. Wij verkopen en plaatsen brandkasten en kluizen van de bekende merken, De Raat en Juwel. Wij adviseren u graag met betrekking tot de aanschaf van de juiste kluis die past bij uw situatie en wensen.

Tegenwoordig is inbraak preventie van groot belang, ieder jaar verhoogd het aantal inbraken in Nederland. Een kluis is de beste manier om uw waardevolle zaken brandwerend of inbraak werend op te bergen. Er is altijd wel een kluis die aan uw wenen voldoet.
Ook hebben wij een groot assortiment aan kluizen voor het opbergen van foto negatieven, diskettes en andere data.

Hoe koopt u de juiste kluis?

Er zijn een aantal punten waar u op moet letten voor u een kluis aanschaft. Hieronder ziet u de punten waar u rekening mee moet houden,

  • Wat wilt u opbergen?
  • Waartegen wilt de inhoud beschermen?
  • Wat is het afbreukrisico van de inhoud van de kluis als die verloren gaat?
  • Met welke normen moeten er rekening gehouden worden?
  • Welke inhoud moet de kluis hebben?
  • Bent u gebonden aan bepaalde buitenmaten?
  • Past de kluis wel in mijn woning?
  • Hoe wilt u de kluis bevestigen?

Deze punten geven u een beeld van wat belangrijk is voor het aanschaffen van een klus. Slotenmaker van Cleef houdt rekening met al deze punten. Wij kunnen samen met u kijken welke kluis het beste bij uw wensen en behoeftes past.

Wij hebben verschillende kluizen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor een inbraak werende kluis maar ook voor een brandveilige kluis. Maar ook kunnen wij u kluizen aanbieden die zowel brand als inbraak werend zijn.

Brandwerende kluis

Een brandwerende kluis is ontwikkeld om papier gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van brand. Papier gaat vanaf een temperatuur van 170 graden Celsius verkleuren en omkrullen. Tevens kan tijdens deze temperatuur zelfontbranding ontstaan. Deze brandwerende kluizen zorgen voor een beschermingsfactor uitgedrukt in tijd. De meest voorkomede tijden zijn 30, 60, 120 minuten. Deze tijd geeft aan hoelang de kluis in het vuur beschermend blijft. Ook hebben bieden wij brandwerende datasafes aan. Deze zogeheten datasafes zijn speciaal ontwikkeld om informatiedragers bijvoorbeeld, diskettes, datatapes en videotapes gedurende een bepaalde tijd te beschermen tegen de gevolgen van brand.

Inbraak werende kluis

kluizenTegenwoordig is inbraakpreventie van belang om uw woning te beschermen tegen inbraak, dit komt door het groot stijgend aantal inbraken in Nederland. U wilt natuurlijk dat uw waardevolle eigendommen ook goed beschermd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons grote aanbod inbraak werende kluizen zijn zeer geschikt om diefstal van uw eigendommen te voorkomen.

Wilt u uw eigendommen beschermen tegen de gevolgen van brand of tegen diefstal? Bel dan nu 036 522 50 94 en u word direct te woord gestaan door slotenmaker van Cleef.

hoppe nemef lips dom