Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Hoeveel inbraken zijn er bij mij in de buurt

Vraagt u zich wel eens af hoeveel er wordt ingebroken in uw buurt? Een nieuwe website van de politie kan u hier antwoord op geven. Zij hebben een speciale pagina ontwikkeld waar u precies kunt zien hoeveel inbraken er bij u in de buurt zijn geweest. Op deze pagina kunt u uw postcode invoeren en dan krijgt u in één duidelijk overzicht te zien hoeveel woninginbraken of pogingen hiertoe er zijn geweest in uw buurt.

Door hier te klikken kunt u zien hoeveel inbraken er worden gepleegd in uw buurt.

Hoe kan ik inbraak voorkomen?

Inbraak voorkomen? Dit is een van de vragen die slotenmaker van Cleef vaak krijgt.
Het antwoordt hierop verschilt natuurlijk per woning, type sloten enz. Er zijn echter wel een paar inbraakpreventieve maatregelen die voor iedere woning inbraak preventief werken.

U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld, veilige sloten met het politie keurmerk veilig wonen, antiinbraakstrips, bijzetsloten of meerpuntssluitingen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van inbraakpreventieve producten. Slotenmaker van Cleef kan u adviseren over de verschillende mogelijkheden en wij kunnen de inbraakpreventie op de juiste manier monteren.

Wilt u uw woning beter beveiligen en wilt u meer weten over het voorkomen van inbraak? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 036 522 50 94. En u wordt gelijk door ons te woord gestaan.

Inbraak vertragende maatregelen

Inbraakpreventieve producten zorgen er niet alleen voor dat inbraak voorkomen wordt maar behoren ook tot inbraak vertragende maatregelen. Hoe vaak ziet u de tekst “poging tot inbraak” wel niet in de kranten of op de website van de politie.

Inbraak vertragende sloten zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende merken. In de meeste gevallen werken deze sloten met een sterrensysteem. hoe meer sterren een slot bevat hoe veiliger het slot is of hoe inbraak vertragend het slot is.

Stel u eens voor, er wil iemand in uw woning, schuur of bedrijfspand inbreken. En deze persoon ziet dat hier veilige moeilijk te forceren sloten in zitten. Rekent u er maar op dat deze inbreker het niet langer gaat proberen en ergens anders gaat kijken of in de buurt niet een huis is met makkelijkere sloten. Daarnaast wil een inbreker natuurlijk geen half uur bij een slot zitten om het open te krijgen.

Meerpuntssloten

meerpuntsslotenU wilt uw woning natuurlijk optimaal beveiligen. Dan zijn meerpuntssloten voor u de juiste oplossing. Deze meerpuntssluiting sluit op meerdere punten in de deur of in het kozijn. Op deze manier wordt uw deur of raam niet op een plek maar op meerdere plekken vergrendeld. Wilt u meer weten over meerpuntssluitingen? Bekijk onze meerpuntssluiting pagina of neemt contact met ons via het telefoonnummer 036 – 522 50 94.

Wordt er veel ingebroken in uw regio? Wilt u uw woning beschermen tegen inbraak?
Neem dan gerust contact op met slotenmaker van Cleef. U kunt ons bellen op
telefoonnummer 036 – 522 50 94

hoppe nemef lips dom