Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Sleutels bijmaken

Wij kunnen alle type sleutels maken en hebben meer dan 3000 soorten op voorraad. Wij leveren o.a. huissleutels, kastsleutels, kluissleutels en autosleutels. Het assortiment is zo uitgebreid dat het onmogelijk is om hier alle soorten te tonen.

Huissleutels

sleutels2

Het bekendste merk huissleutels is natuurlijk Buva, maar daarnaast zijn er nog vele andere merken. Niet gecertificeerde huissleutels kunnen we naslijpen van een voorbeeldsleutel of via een computergestuurde sleutelmachine indien u een sleutelnummer weet. Bij gecertificeerde sleutels en bijbehorend slot hebt u altijd het bijbehorende certificaat nodig indien u sleutels wilt nabestellen.

Kluissleutels

sleutels5Om een kluis te kunnen openen heeft u meestal minimaal een kluissleutel nodig of een cijfercombinatie of beide. Het hoofdslot van een kluis is vaak een klavierslot met aan beide kanten van de sleutelsteel een ‘baard’, vandaar de naam ‘dubbelbaard kluissleutel’. Het aantal klavieren en de pasprecisie van vele onderdelen in een slot bepalen de veiligheid van het dubbelbaard kluisslot. Vaak vindt je kluissloten met een dubbelbaard kluissleutel met 6 à 8 klavieren die op elkaar liggen. Je komt ook kluizen tegen met kluissloten met 12 of wel 20 klavieren. Dubbelbaard kluissleutels zijn er in zowel dopsleutels (massieve steel) als pijpsleutels (holle steel).

Kast, bureau of kamerdeur sleutels

sleutels4Wij leveren kast, bureau of kamerdeursleutels van de bekende merken zoals:Anker, Eurolock, etc.

 

 

Ook heeft slotenmaker van Cleef een groot assortiment sloten, deze vindt u op de pagina sloten.

hoppe nemef lips dom