Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Buitengesloten

Heet u zichzelf Buitengesloten? Neem dan contact op van Cleef slotenmakers. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 036 522 50 94. U geeft door waar u zich bevind en wij komen direct naar u toe. Omdat slotenmakers van Cleef verschillende medewerkers heeft zitten in de verschillenede plaatsen kunnen wij snel ter plaatse zijn om u toegang te verschaffen tot uw eigen woning.

Sleutel verloren? 24/7 Spoed Slotenmaker

veilige-slotenHet is ons allemaal wel eens overkomen, u staat voor de deur van uw eigen woning.. Maar ik welke jaszak of broekzak u ook voelt, de huissleutel is niet meer aanwezig. Grote kans dat u de sleutel verloren bent. Bel ook hiervoor onze 24 uur spoed service.

Onze slotenmakers komen altijd zo spoedig mogelijk naar u toe en kunnen de sloten open zonder de bijbehorende sleutel. Alle medewerkers van slotenspecialist van Cleef kunnen zonder sleutel, en zonder schade achter te laten uw deur openen.

U kunt van Cleef sloten makers bellen voor de onderstaande plaatsen, en regio’s.

Deur dicht gewaaid

Wij worden ook regelmatig gebeld door mensen die even de vuilnis buiten wilden zetten, of mensen die in de tuin aan het werk waren en geen sleutel op zak hadden. Eén windvlaag kan dan voldoende zijn om u zelf buiten te sluiten. Ook voor deze situaties kunt u contact opnemen met slotenmakers van Cleef. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen zoals een dicht gewaaide deur, verloren of vergeten sleutels.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 036 522 50 94.

hoppe nemef lips dom