Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Sleutels en Cilinders

Van Cleef Beveiliging is dealer van verschillende merken cilinders waaronder Dom en Mul-T-Lock. Tevens kunnen wij cilinders van Winkhaus, Buva, Iseo, Safe en Secure leveren.

Dom sloten

veilige-slotenDOM biedt voor iedere toepassing de juiste oplossing. Dit kan een sluitsysteem -zowel mechanisch als elektronisch- zijn, of een certificaatcilinder. Bepaal zelf, voor welk systeem u kiest.

DOM kent vele varianten cilindersystemen met veiligheidscertificaat. Wij bieden een groot assortiment cilinders met snelle levertijden. Alle producten uit ons leverprogramma zijn goedgekeurd met 2 of 3 sterren SKG, het Europees erkende keurmerk voor hang- en sluitwerk. Met onze gelijksluitende cilindersets kunt u met één sleutel de voordeur, achterdeur, schuurdeur, berging en mogelijk het hangslot op het hekwerk kunt bedienen.

Mul-T-Lock cilinder sloten

cilinderslotenMul-T-Lock is een hoogwaardige cilinder die in diverse maten en uitvoeringen te leveren is. Deze cilinders heb je van standaard tot en met uiterst hoog beveiligd en gepatenteerd. Mul-T-Lock ® produceert een breed scala van cilinders die de steeds toenemende behoefte aan veiligheid van instellingen, bedrijven en huiseigenaren eisen. Geproduceerd met hoge kwaliteit materialen, zijn deze cilinders gebouwd voor deuren, kasten, laden, automaten en andere veiligheids toepassingen

Tevens kunnen wij van Mul-T-Lock de sleutels maken terwijl u er op wacht mits u wel uw certificaat kunt overhandigen

Winkhaus sluitcilinders

winkhaus-slotenWinkhaus sluitcilinders zijn het resultaat van mechanisch precisiewerk dat een betrouwbare werking gedurende vele jaren waarborgt. Voor verschillende sluitsystemen gelden tevens verschillende veiligheidseisen. De elektronisch-mechanische cilindervariant highSecurity verbreedt de mogelijkheden met de factoren elektronica en EIB (European Installation Bus) en biedt aldus comfortabele veiligheid op het allerhoogste niveau.

BlueChip sluitsysteem

bluechip-slotenDe productportefeuille wordt afgerond door de blueChip. Met de blueChip beschikt u over een oneindig en dynamisch sluitsysteem dat zelfs in uiterst complexe organisatie-structuren kan worden geïntegreerd. BlueChip laat zich even eenvoudig inbouwen als een gewone profielcilinder. Mocht het sluitplan gewijzigd worden of een sleutel blijkt verloren, is uitbouwen of vervangen van de cilinder niet meer nodig Want de sluitautorisaties van deze elektronische cilinder laten zich heel eenvoudig omprogrammeren. Voor alle eventualiteiten biedt de blueChip zodoende optimale flexibiliteit.

Voor het juiste advies welke cilinder of sluitplan het beste bij uw wensen past kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken. om een afspraak te maken kunt u ons bellen op telefoonnummer 036 522 50 94 of u kunt het contactformulier invullen op onze contact pagina.

hoppe nemef lips dom