Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Toegangscontrole

Bij toegangscontrole denken veel mensen aan pasjes en tourniquets. De techniek gaat tegenwoordig echter veel verder. Het draait niet meer zozeer om elektronische alternatieven voor de aloude sleutel, maar om de autorisatie van personen.

Met het toenemende gevoel van onveiligheid en de groter geworden terroristische dreiging, willen veel instanties steeds zekerder weten dat uitsluitend bevoegden zich de toegang kunnen verschaffen tot bepaalde ruimten. Moderne toegangverleningssystemen bieden de mogelijkheid de toegang tot bepaalde ruimten te reguleren. Naast veiligheid voor uw medewerkers een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie.

Identificatie technieken

toeganscontrole

Identificatie technieken

Afhankelijk van de situatie en de daaruit voortvloeiende eisen ten aanzien van beveiliging zijn er verschillende methodes tot herkenning. Bekend zijn de magneetsleutel of -kaart die bij de deur om de juiste persoonlijke code vraagt. Toegangverleningssystemen die zich richten op gebouwen waar onomstotelijk moet kunnen worden aangetoond dat hij of zij entreetoestemming heeft, zullen steeds meer gebruik gaan maken van de mogelijkheden die de biometrie biedt. Biometrie is de identificatie aan de hand van de unieke kenmerken van bijvoorbeeld het gezicht, een vingerafdruk, de iris etc.

Diverse systemen en toepassingen

Toegangverleningssystemen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende situaties. De mogelijkheden variëren van kleine systemen voor het beheer van één toegang tot grote geïntegreerde toegangverleningssystemen die zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een werktijdregistratiesysteem, parkeerbeheersysteem en betaalfuncties van de chipcard. De toegangverleningssystemen kunnen geheel naar de verschillende wensen en eisen voor gebruik worden aangepast en ingericht. Onze adviseurs staan u graag met raad en daad terzijde.

Het beschermen van terreinen, gebouwen, ruimtes of locaties is vandaag de dag even belangrijk als het weten wie, wanneer en waar en hoelang zich op bepaalde plaatsen ophouden. Het systeem biedt toegang zonder sleutel. Het verhoogd uw veiligheid. U hoeft niet alle sloten te vervangen, als er een sleutel kwijt is. Alleen de betreffende pas dient te worden geblokkeerd.

Toegangscontrole en tijdsregistratie systemen zijn de solide basis voor uw boekhouding betreffende uw arbeidstijden, beloning en kosten. Realtime indien gewenst.

Manipulatie van de werktijden is onmogelijk aangezien de apparaten de tijdstempel van het systeem gebruiken..

Waarom toegangscontrole gebruiken?

Toegangscontrole biedt u de mogelijkheid om te controleren wie er toegang heeft tot uw gebouw.

Sloten en sleutels bieden u eveneens de mogelijkheid om het gebouw te beveiligen. Maar wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er het ongemak en de kosten om de sloten te veranderen en de nieuwe sleutels uit te delen.

Alle bedrijven, klein, middelgroot of groot, hebben bezittingen en eigendommen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden. Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, deuren heel de dag open te laten. Hierdoor ontstaat de kans op diefstal en het opzettelijke toebrengen van schade.Elektronische toegangscontrole levert de meest efficiënte en geschikte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Door een toegangscontrolesysteem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Kaarten worden gebruikt om toegang te autoriseren tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem. De kaarten kunnen tevens op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen werden, of indien ze niet werden teruggegeven nadat iemand het bedrijf heeft verlaten. Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.

Nadat een toegangscontrole systeem geïnstalleerd werd, zullen alle deuren gecontroleerd door het systeem automatisch vergrendelen wanneer de deur gesloten is. Iedereen zonder een PIN code of een Proximity kaart en/of sleutel kunnen niet binnen komen. Indien nodig, kunnen deuren zo geprogrammeerd worden dat zijn ontgrendeld zijn gedurende een voorgeprogrammeerde tijd.Toegangscontrole biedt tevens een flexibele controle over de toegangsrechten van de gebruikers. Zo hebben bijvoorbeeld alle werknemers toegang tot de hoofdingang van het gebouw, maar zijn de verschillende afdelingen slechts toegankelijk voor diegene die er moeten zijn. Er kan ook een tijdslimiet verbonden worden aan de toegang waardoor bepaalde gebruikers enkel op bepaalde momenten van de dag of nacht toegang kunnen krijgen.

Waarom Paxton toegangscontrole?

Het kiezen van een toegangscontrole systeem is een belangrijke financiële beslissing voor de meeste bedrijven. De kosten zijn uiteraard belangrijk, maar het systeem moet eveneens aan uw eisen voldoen en 100% betrouwbaar zijn. Paxton specialiseert zich in toegangscontroleoplossingen. Ons ontwikkelingsteam focust zich op het ontwikkelen van systemen voor specifieke doeleinden. Ze bezitten belangrijke eigenschappen die nodig zijn voor goedlopende bedrijven. Onze toewijding resulteert in onze producten die een reputatie verworven hebben als zijnde betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.Het invoeren van een toegangscontrolesysteem kan aanvoelen als een grote verandering in de bedrijfsgewoonten. Het toegangscontrolesysteem moet een extra veiligheidsvoordeel bieden zonder dat het een tijdrovend beheer vereist. Paxton systemen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik. De verhoogde veiligheid biedt voordelen voor iedereen, niet alleen voor enkelen en zeker geen kopzorgen voor degene die het systeem moeten beheren.

Sleutel voordelen van Paxton systemen

paxton-logo

  • Betrouwbare systemen met een hoge kwaliteit: wij zijn zeker van onze kwaliteit en geven daarom een 5 jaar garantie op onze producten. Onze garantie.
  • Systemen die ongelofelijk eenvoudig zijn in gebruik: een minimale training is vereist voor de beheerders.
  • Systemen ontwikkeld om samen te groeien met uw vereisten: u kunt deuren toevoegen wanneer nodig.
  • Net2 Software: geen verborgen of onverwachte kosten of bijkomende licenties. Software kan op een onbeperkt aantal werkstations geïnstalleerd worden.
  • Gratis software-upgrade:Net2 software-upgrades zijn gratis! U kunt zo genieten van de nieuwe eigenschappen die u voordelen zullen bieden.

Wilt u meer informatie over de toegangsystemen of de mogelijkheden hiervan in uw situatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met Beveiligingsbedrijf van Cleef. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 036 522 50 94 of u kunt het contactformulier invullen.

hoppe nemef lips dom