Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Slotenmaker Lelystad

Heeft u een slotenmaker nodig in Lelystad? Dan bent u bij slotenmaker van Cleef aan het juiste adres. Als u direct een slotenmaker nodig heeft bel dan direct onze 24 uur slotenservice in Lelystad op het telefoonnummer, 036 – 522 50 94. Wij kunnen u direct te woord staan en zorgen dat wij zo snel mogelijk bij u thuis zijn.

24 uur slotenmaker spoedservice Lelystad

Bent u buitengesloten of heeft u inbraakschade in Lelystad? Onze slotenmaker spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar voor al uw spoedgevallen met uw sloten. Wanneer u contact opneemt met ons komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe om u toegang tot uw woning te verschaffen. Slotenmaker van Cleef kan voor u uw deur openen zonder schade aan de deur toe te brengen. Ook bij inbraakschade kunnen wij u van dienst zijn. In sommige gevallen kan inbraakschade niet direct worden verholpen dan kunnen wij ook voor u direct een noodvoorziening plaatsen.

Heeft u met spoed een slotenmaker nodig in Lelystad? Bel dan direct 036 522 50 94. U komt direct met ons in contact en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Inbraak preventie Lelystad

inbraak-voorkomenEen veilig gevoel in eigen woning  is natuurlijk wat iedereen wil. Goed hang-en sluitwerk zorgt ervoor dat uw woning beter beschermd wordt tegen inbraak. Omdat slotenmaker van Cleef het politie keurmerk veilig wonen heeft kunnen wij u uitstekend adviseren en van dienst zijn met het voorkomen van inbraak. Met dit keurmerk weet u zeker dat u 95 % minder kans heeft op inbraak. Door het plaatsen van goedgekeurde sloten wordt het risico op inbraak verminderd. Bijvoorbeeld bij gebruik van meerpuntssluitingen.

Meerpuntssluitingen Lelystad

Wilt u uw woning in Lelystad beter beschermen tegen inbraak? Dan zijn goede sloten een pré. De meerpuntssluiting zorgt ervoor dat uw deur of raam met één sleutel of hendel op meerder plaatsen wordt afgesloten. Hierdoor heeft u geen extra bijzetsloten meer nodig en kunt u deze sloten ook niet vergeten. Voor het plaatsen van meerpuntssluitingen worden speciale frezen en gereedschap gebruikt. Slotenmaker van Cleef is gespecialiseerd in het frezen en monteren van meerpuntssluitingen en wij beschikken over de gereedschappen die hier bij nodig zijn.

Wilt u meer informatie over de meerpuntssluiting? Bekijk dan de pagina meerpuntssluitingen of bel ons op telefoonnummer 036 522 50 94.

Alarmsystemen Lelystad

Voor een optimaal veilig gevoel in uw woning biedt slotenmaker van Cleef ook alarmsystemen en camerabeveiliging aan. Wij hebben verschillende alarmsystemen en camerabeveiligingen die de veiligheid van u en die van uw spullen kunnen waarborgen. Door jarenlange ervaring met het installeren van alarmsystemen en camerabeveiliging bent u er van gegarandeerd dat het vakkundig en goed geïnstalleerd wordt.

Wilt u uw woning optimaal beveiligen? Of heeft u vragen over inbraak preventie? Bel nu direct 036 522 50 94. En wij kunnen u direct te woord staan.

hoppe nemef lips dom