Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Meerpuntssluitingen

meerpuntssluitingEen veilig gevoel in uw eigen woning begint bij goed hang-en sluitwerk. Een betrouwbaar en veilig slot in uw deur is een meerpuntssluiting. Het voordeel van dit soort type sluitingen is dat met een draai van een sleutel de deur ver- en ontgrendeld. Hierdoor is het gebruik van extra bijzetsloten overbodig.

Meerpuntssluitingen vormen indien degelijk en goed gemonteerd, een uitstekende inbraakpreventie. Ze zorgen bovendien voor een goede tocht- en geluiddichting van deuren.

De centrale bediening zorgt voor een eenvoudige comfortabele sluiting. Er bestaat bovendien geen gevaar meer dat u een van de sloten van de deur vergeet op slot te doen, dit omdat met een meerpuntsslot uw deur met een draai aan de sleutel volledig afgesloten zit.

Het plaatsen van een meerpuntsslot vraagt om specifiek freesgereedschap en enige ervaring met het monteren van deursloten. Het is daarom aan te raden dit slot door een expert te laten monteren.

Specialist in Meerpuntssluitingen

Van Cleef Beveiliging heeft zich gespecialiseerd in het frezen en monteren van meerpuntssluitingen in bestaande en nieuwe deuren. Een inbraak werende en goed sluitende deur is tegenwoordig een pré, gezien de verontrustende stijgende cijfers van inbraken in Nederland. Steeds meer mensen willen daarom veilig wonen maar missen de juiste middelen en kennis van zaken om op een juiste manier deze veiligheidssloten te monteren.

Wij verzorgen de montage van het slot, cilinder & deurbeslag samen altijd voorzien van het SKG keurmerk hetgeen inhoudt dat uw deur goed is beveiligd.

Hoe werkt een meerpuntssluiting?

meerpuntsslotenEen driepuntssluiting heeft drie schoten die door middel van één mechaniek met elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan met 1 sleutel het slot op drie plaatsen in het kozijn geborgen worden.
Het sleutelgat zit op hoogte precies daar waar hij gemakkelijk te bedienen is. Het mechaniek in het slot is zo gemaakt dat deze heel soepel draait, ook zijn de schoten taps gemaakt zodat de deur altijd stevig in het tochtrubber word getrokken en de deur niet kan kromtrekken of tochten.

Meerpuntssloten zijn ook te krijgen voor ramen zodat ook deze met 1 afsluitbare grendel te openen of af te sluiten zijn.

Wilt u een meerpuntssluiting laten plaatsen? of wilt u meer informatie over deze meerpuntssloten? Neem dan gerust eens contact op met slotenmaker van Cleef. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 036 – 522 50 94.

hoppe nemef lips dom