Direct een slotenmaker nodig? Bel nu: 036 522 50 94

Slotenmaker Groningen

Nu ook een Slotenmaker vestiging in Groningen

Directe hulp bel nu 050-201 15 06 (binnen 30 min weer binnen).

Wilt u binnen 30 min weer binnen zijn bel dan onze vestiging in Groningen 050-201 15 06. U kunt ons ook bereiken via ons landelijk gratis servicenummer 0800-1850 (Dag & Nacht). Bij deze landelijke 24urrs calamiteiten service zijn wij al jaren aangesloten en verzorgen wij het erkend slotenmakers werk zoals mechanische beveiliging, het plaatsen van erkend hang- en sluitwerk, het plaatsen van anti-inbraak strips en andere voorzieningen en het opvolgen van werkzaamheden voor politie en verzekeraars.

Heeft u direct een slotenmaker nodig in Groningen? Bel direct onze 24 uur slotenservice in Groningen op nummer 050-201 15 06. Wij staan u direct te woord en zorgen dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn, in de meest situaties binnen 30 min. Uiteraard krijgt u vooraf te horen wanneer wij er kunnen zijn.

  • Buitengesloten
  • Hang- en sluitwerk
  • Sleutel kwijt
  • Anti-Inbraak voorzieningen
  • Deuren schade vrij openen

Ons vestigingsadres in Groningen: 

Skagerrak 8A
9732 JR Groningen
Tel: 050-201 15 06

www.slotenmaker-in-groningen.nl
www.08001850.nl/slotenmaker/groningen
www.slotenmakers-assen.nl

Sleutel kwijt?

Sleutel kwijt in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Slotenmaker van Cleef kan voor u binnen een mum van tijd u toegang verschaffen aan uw woning. Bel nu 050-201 15 06 en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Buitengesloten Groningen

Heeft u zichzelf buitengesloten of bent u uw sleutel kwijt?  Wij openen 24 uur per dag en 7 dagen in de week sloten en deuren in Groningen en omgeving. Wij beschikken over vakkundig apparatuur, zodat wij zonder schade aan uw deur aan te brengen uw deur kunnen openen.

Inbraakschade Groningen

inbraak-voorkomen

Heeft u inbraakschade aan uw woning? Bel ons dan direct. Wij kunnen inbraakschade snel en vakkundig repareren. In geval van nood en u woont in Groningen, kunnen we ook binnen een paar minuten een noodvoorziening voor u plaatsen.

Inbraak preventie Groningen

Een goede beveiliging van uw huis begint bij het hang- en sluitwerk. Wij hebben het politie keurmerk veilig wonen.  Met dit keurmerk weet u zeker dat u 95% minder kans hebt op inbraak. Door middel van het laten aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk kunt u het risico van inbraak aanzienlijk verminderen het Is dat van degelijke kwaliteit, dan zullen inbrekers minder snel een poging wagen om bij u in te breken. Voor een optimaal veilig gevoel in uw woning biedt slotenmaker van Cleef ook alarmsystemen en camerabeveiligingssystemen aan.

Meerpuntssluitingen

slotenmaker-24uurWilt u uw woning in Groningen beschermen tegen inbraak?
Dan kunnen wij voor u meerpuntssluitingen plaatsen.
Deze sloten kunnen alleen geplaats worden met speciale frezen en gereedschap. Slotenmaker-24uurDoor gebruik van dit speciale gereedschap is het van belang dat u de meerpuntssluitingen door een expert laat monteren. Slotenmaker van Cleef is gespecialiseerd in het frezen en monteren van meerpuntssluitingen
en wij beschikken over deze gereedschappen.

Wilt u meer informatie over inbraak preventie of het plaatsen van meerpuntssluitingen in Groningen?

Bel nu 050-201 15 06 voor direct hulp.

hoppe nemef lips dom